Antiek en curiositeiten
Email       Tel
Zeer zeldzaam groot metalen voorraad blik van de Koninklijke Nederlandsche Stoomkoffiebranderijen van IJsenldijk.
Sierlijke grote witte letterbak in hartvorm gemaakt van hout.
Mooi schilderij van Arnie R Fisk Lavender Evening van een mand met lavendel en twee potten met bloemmotieven, ingelijst in een fraaie houten white wash lijst.
Prachtig glimmend design chromen broodrooster van 1966.
Mooi origineel gewei van een gems dat gemonteerd is op een houten ondergrond die fraai gedecoreerd is met houtsnijwerk van twee eiken bladeren met onderaan twee eikels.
Nostalgisch oud kapstokje met drie haken voor b.v. in de keuken, badkamer of gang.
Mooie buste van de Griekse godin Artemis, uitgevoerd in grijs steen, waarbij het gezicht en de haren fijn gedetailleerd zijn.
Prachtig verzilverd bonbon schaaltje met hengsel dat zeer gedetailleerd bewerkt is en acht opengewerkte delen heeft waarvan de randen ook nog met decoraties versierd zijn.
Mooie Geratal spiegel met zeer fraaie barok verguld houten lijst die mooi is bewerkt met krullen en waarvan de kuif is versierd met acanthusblad.
Prachtige afbeelding van een klassiek middeleeuws jachttafereel met een edelman bij zijn paard pratend met een jonkvrouw op een prachtig bruin paard.
Zeldzaam antiek gebeden boek Nouveau Paroissien Romain Tres Complet in Frans en Latijn met leren kaft en gouden opdruk.
Drie zeer fraaie grijze muurankers, muurbeugels of decoratie ankers, gemaakt van metaal en prachtig gedecoreerd met o.a. bladmotieven.
Sierlijk metalen wijnrek met elegante gietijzeren pijlpunten en bolpoten.
Back button.
Forward button.