Brocante, curiositeiten en antiek
Email       Tel
Mooie antieke bobbin hoek stoel met biezen zitting.
Vier hele mooie sierrlijke kapstokjes of handdoek haken voor b.v. een handdoek en theedoek in de keuken, badkamer of gang in de vorm van een hart gedecoreerd met rozen en bladeren.
Hele mooie letterbak in de vorm van een boot in blauw en Italiaans terracotta met drie niveau's op leuke dingen neer te zetten.
Grote industrieel design klok met een doorsnede van 60 cm, grote duidelijke zwarte cijfers en opschrift '49 Bond street London'.
Prachtig verzilverd bonbon schaaltje met hengsel en glazen binnenwerk waarvan de randen prachtig gedetailleerd bewerkt zijn met bloem en bladmotieven en het glazen binnenwerk een ingeslepen versiering heeft van stervormige zonnestralen.
Driedimensionaal vintage reclame bord voor een vliegschool met de afbeelding van een oude driedekker met propellor aandrijving.
Bijzonder mooi uitgevoerd wijnrek in een gouden kleur dat staat op zeer fraai gevormde pootjes met aan de bovenkant sierlijk smeedwerk.
Bijzonder fraai zwart metalen bijzet tafeltje waarvan de zijkant rijkelijk is versierd met krullen en bladmotieven en de poten sierlijk gebogen zijn met krullen aan de onderkant.
Vier delen van de derde druk van de Winkler Prins encyclopedie door Henri Zondervan 1905-1912.
Acht prachtige schilderijen van oud spelers en coach van Ajax, waaronder Aron Winter, Johan Cruijf, Richard Witschge, Mido, Zlatan Ibrahimovic, Michael Reiziger, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder.
Vintage kapstokje met twee haken voor b.v. een handdoek en theedoek in de keuken of voor in de badkamer met een afbeelding van een oude envelop met een prachtige roos met takjes en bladeren en blauwe bloemen.
Back button.
Forward button.