Brocante, curiositeiten en antiek
Email       Tel
Fraaie brocante zilverkleurige Franse tuinvaas of jardinière van zware kwaliteit met fraaie decoratie op de rand en bij de voet en gemaakt van clayfibre.
Prachtig oud eikenhouten bankje met gebogen zitting en fraai smeedijzer.
De vazen zijn gemaakt van glas en uitgevoerd in prachtige pastel kleuren.
Prachtig uitgesneden houten siertafeltje met drie poten waarvan het blad en de poten prachtig zijn uitgesneden met bloemen en bladmotieven en het midden van het blad is ingelegd met waarschijnlijk stukjes ivoor en is waarschijnlijk afkomstig uit Indonesië.
Prachtig design dienblad van teak hout gemaakt door Impala.
Mooie Heineken Magnum fles met een inhoud van 3 liter in een speciale millennium uitgave uit het jaar 2000 en een bijzondere Martini Vino Vermouth Bianco fles met een inhoud van 4,7 liter uit de jaren 50 (1950's).
Fraai landelijk metalen wijnrek voor 30 flessen met mooie gietijzeren pijlpunten en bolpoten.
Antiek houten hobbelpaard met fraai bewerkte verbindingsspijlen en in goede staat.
Prachtig metalen verzilverd dienblad waarbij aan weerszijden een goudkleurig ornament is aangebracht dat gedecoreerd is met ranken van druiventrossen en bladeren en waarvan de randen deels zijn open gewerkt en ook rijkelijk versierd met druiventros- en bladmotieven.
Twee zeer fraaie afbeeldingen of art prints van stillevens van Butzon & Bercker getiteld 'Stilleben m. Fruchten' en 'Stilleben m. Paprika'. De ene toont een tafel met kleed en daarop een fles met wijn, een kan, een glaasje en een fruitschaal met verschillende soorten fruit, waaronder druiven, bananen, ananas, appels, peren en noten en de andere toont een houten tafel met twee flessen met drank, een kandelaar met brandende kaars, een kruik, een pot, een gevuld glas en een vijzel met stamper. Daarnaast zijn pepers, uien op een doek, en een brood in de nis dat ligt op een prachtig geborduurd kleedje zichtbaar.
Zeer fraaie en sierlijke leren blaasbalg met prachtig zilverkleurig metalen wapenschild en oude nagels.
Mooie decoratieve zware stenen bloemenkrans met bloemen en bladeren.
Back button.
Forward button.